Правила за ползване на форум BGZLATO.COM

moderator:магдалена

Правила за ползване на форум BGZLATO.COM

Мнениеот admin » 30 Юни 2014, 22:15

Здравейте и добре дошли във форума на златотърсачите "BGZLATO.COM"!
Създал съм форума единствено и само в полза на Вас-потребителите!
Всички ние, тук във форума "BGZLATO.COM", сме обединени единствено и само от интереса към нашето хоби и любовта към природата! Тук всички сме равни - без значение са възраст, пол, религия, език, образование, професия, политически възгледи, кой къде членува или не членува.Това е мястото за всеки, който практикува хобито "Златотърсач", за любителите на минерали и фосили, както и за всеки, който е решил тепърва да се запознае с тях и с техния невероятен свят!
Надявам се, че това ще е една спокойна и чиста среда, където всеки ще може да изрази свободно своето мнение, както и натрупан опит в промиването на речно злато, видовете минерали и фосили и всичко свързано с тях. Ще се стремя и вървя в посока обединяване, а не разделение на златотърсачите в България!
Раздел продава - купува ще е свободна зона, така, че да е в полза на всички, които са заинтересовани, при спазване на определени изисквания. Ще се стремя, всеки един потребител, да остане удоволетворен от прекараното време тук.
Много скоро, във форума ще намерите коректно написана и необходима, цялостна информация, която Ви интересува. Моля, да бъдете търпеливи и да проявите разбиране! Това е приоритет и усилията ми са насочени в тази посока!
Пожелавам успех и късмет на всички!


1.Писането на български език и използването на кирилица е задължително! Изключения ще се допускат единствено по преценка на административния екип на форума!
2.Забранява се използването на цинизми, вулгарен език и обиди от всякакъв характер, както и призиви за проява на насилие!
3.Забраняват се дискусиите на тема "Политика", както и политическите агитации!
4.Не се допускат коментари по отношение на личността или действията на потребител/и! За тази цел има бутон "Докладвай"!
5.Забранява се публикуването на материали и изображения, които са в разрез със законите на Р България!
6.При публикуване на материали, предмет на авторски права, задължително да се посочва източник на информация!
7.Забранява се реклама, която не е договорена с Администратор, както и линкове към форуми с подобен характер без одобрението му!
8.Попълването на местостоположение в профила не е задължително, но е желателно.
9.Всеки потребител се регистрира с един единствен никнейм.
10.Заличаването на профили е по преценка на Администратор!
11.Комуникацията с административния екип се извършва на Лични съобщения.
12.Забраняват се публични коментари по отношение на личността и действията на административния екип на форума! При възникнал въпрос, моля, обръщайте се към Администратор!
13.Администрирането на теми и коментари е по преценка на адинистративния екип на форума!
14.Форума разполага с "Търсачка", която е добре да използвате преди да създадете нова тема или зададете въпрос - може би вече има водена подобна дискусия.
15.Публикувайте темите в съответните раздели, задавайте ясни въпроси и се опитвайте да не променяте съдържанието на темите.Това е единствено и само във Ваша полза! Спамът в сериозните теми не е препоръчителен.
16.Писането на мнения с главни букви се счита за повишаване на тон, което не е желателно.
17.С регистрацията си във форума, всеки потребител потвърждава съгласието си да спазва правилата на форума и подлежи на съответен контрол и санкция от страна на администрацията на форума. При тенденциозно,грубо или системно неспазване на правилата, потребителя получава БАН за определен период от време по преценка на Администратор!
18.Всяко решение на Администратора е последно и не подлежи на коментар!
Skype:bgzlato.com
Аватар
admin
Администратор
 
Мнения: 1220
Регистриран на: 27 Юни 2014, 22:12
Местоположение: София

Назад към Правила на форума

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

BGtop