[quote="vene mitov"]Но имам чувство, че подобни форуми само се използват, за черпене на информация 90% и това ме дразни.
Просто споделяйте бе колеги,не се крийте, кът бити Габровски задници. Между другото Габровци са доста стиснати и може би за това няма да
дадат инфо по темата.
Прав си Вене, за това, че не дават инфо, но не само за твоя район и не само в този форум. Аз също съм начинаеща, от почти една година се регистрирах и чета всички форуми и други сайтове. Накупих си оборудване, питах, разпитвах, но информацията е оскъдна до болка. Сама се бъхтам по чукарите и правя каквото мога. Но това, че другите мълчат, кара и нас новите да си траем. Аз лично видях подигравка под коментарите ми и вече си трая. Опитвам се да не задавам въпроси по същата причина. Има един - двама човека, на които мога да звънна или пиша и да ми помогнат. Лошото е, че тук около мен няма колеги, всички са ми далече. Но и сам война е войн !!!
А на коментара на admin - Принципно си прав,че има много "попивателни",но и това ще го решим в най скоро време - ще кажа, вярно е че новите повече четем/ поне аз/, но взимам отношение по теми с които съм наясно. Видя нещо ново - показвам го, да се чуе мнението на повече хора. Мои снимки не качвам, защото не нося апарат по реките - сама съм с най нужното. Събрала съм интересни камъчета, иска ми се да ги покажа за да чуя мнение какви са, но .... си мълча.