от gorbag » 12 Яну 2017, 20:32
Семейна двойка живеели щастлив съвместен живот. Всичко било прекрасно между тях. Имало само един дребен детайл, който от време на време нарушавал семейната идилия. Всяка сутрин, със събуждането си,мъжът издавал невероятно мощна и звучна пръдня, която разтърсвала прозорците и карала котката да се крие зад гардероба. Горката женица вече била свикнала,
но винаги му правела забележка:
– Скъпи, страх ме е, че някоя сутрин ще си изпърдиш червата!
Мъжът и, обаче, винаги я успокоявал:
– Няма страшно, нищо няма да ми се случи…
И така дълги години, те си живеели щастливо и безгрижно. Една сутрин жената станала рано от леглото и докато мъжът й все още спял, тя слязла в кухнята да приготвя пълнена пуйка. Докато чистила вътрешностите и ги слагала в една голяма купа, я осенила гениална идея! Взела купата с пуешки черва, дробчета и други вътрешности и отишла в спалнята, където мъжът й все още спял. Внимателно го отвила, събула му нощницата и изсипала
вътрешностите в гащите му. Завила го тя пак и тихо излязла от спалнята, след което продължила с приготвянето на пуйката.
В един момент от втория етаж се чула познатата мощна пръдня от събуждането на мъжа й. Последвала кратка тишина, след което се чул страшен вик и бързи стъпки към банята. Половин час по-късно, мъжът и, целия пребледнял и с окървавени гащи отишъл при нея в кухнята. Видяла го тя и едва сдържайки смеха си го попитала:
– Какво се е случило, скъпи?
А мъжът отговорил:
– Скъпа, ти вечно ми повтаряше, че някоя сутрин ще си изпърдя червата, а аз не ти вярвах. Ето, че тази сутрин това се случи, но слава богу, с два пръста успях да натикам всичко обратно…